Illustrationer - cases

Har du brug for en simpel og udtryksfuld illustration til facilitering af møder eller til at understøtte dit budskab, kan du kontakte mig for et individuelt tilpasset produkt.

Prisen afhænger af opgaven, men de indledende og afklarende drøftelser er uden beregning.

Brug kontaktformularen eller shop@tinestusher.dk

 

 


 

Ebberup Skole - Fra lille til stor på fælles jord

 

Denne illustration til Ebberup Skole, Børnehave og Vuggestue er udsprunget af en proces, hvor det pædagogiske personale i fællesskab har arbejdet med, hvilke værdier eller styrker de ønsker at sende deres elever ud i verden med, når de forlader skolen efter 9. klasse. 

 

Ebberup Skole, Børnehave og Vuggestue er en såkaldt landsbyordning, hvor børnene kan være på samme matrikel fra vuggestue til endt afgangsprøve efter 9. k.l, og dermed er der rig mulighed for at sikre den pædagogiske røde tråd fra børnene er helt små og til de går ud af folkeskolen.

 

Illustrationer er lavet i samarbejde med Karin Nedergaard Christiansen, som er leder for landbyordningen.

 

Arbejdet med tegningen tager afsæt i skolens logo, samt et billede af en spire og en jordklode som var Karins inspiration, og som blev det fælles udgangspunkt for vores videre drøftelser sammen med de input personalet havde arbejdet sig frem til.

 

Tanken er, at i Ebberup Landbyordning starter børnene som sagt på matriklen i vuggestuen, som små spirende mennesker 🌱, og drager ud i den store verden 🌍 efter endt folkeskole.

 

Illustrationen er et gennemgående fælles mentalt billede på skolens værdier og pædagogiske retning.

 


 


 

Arbejdsglæde...

 

For kantinen på Assens Rådhus har jeg  lavet en visuel opsummering af en proces, hvor personalet har arbejdet med, hvad der skaber ARBEJDSGLÆDE for dem.


Opdraget var, at det skal være tydeligt, at det handler om kantinens personale, der bor midt i kommunens rådhus, og som er ret centrale for “husets” daglige drift.

 

“Uden mad og drikke, duer helten ikke” som man siger.

 

Samtidig skulle den være uhøjtidelig og gerne med et tvist af humor.

 

Personalet har gennem processen udvalgt nogle “statements”, og jeg har visualiseret dem.

 

Plakaten er nu placeret centralt i kantinens køkken, og er med til at minde personalet om de gode tanker, de har om, hvad der for dem skaber glæde ved at gå på arbejde.

 

 

Ud over selve plakaten, har de fået alle de enkelte elementer i enkeltfiler, så de kan bruges i det videre arbejde på arbejdsark eller slides.

 

Det forlyder, at personalet er rigtig glade for deres plakat, og at der snart skal være MUS-samtaler, der kommer til at tage udgangspunkt i plakaten.

 


Skole-hjem-samtalen 

 

Denne visuelle skabelon er oprindeligt lavet i samarbejde med Assens Kommunes flersprogsvejleder.

 

Find den på 

 

Flersprogsvejlederen ønskede sig et redskab, der kunne visualisere, hvad en skole-hjem-samtale kan bestå af i det danske skolesystem.

 

En skabelon, der kunne visualisere samtalen om HELE barnet, og som kunne hjælpe samtalen på vej og sætte rammen, når den kulturelle forståelse af en skole-hjem-samtale er meget anderledes en den danske. 

 

Efter flere skitseudkast og fælles drøftelser endte vi med denne endelige version, som hun nu bruger, når hun faciliterer disse samtaler med forældre med anden etnisk baggrund end dansk.

 

Jeg har desuden delt skabelonen med børnehaveklasselederne på Tallerupskolen - også i Assens Kommune, hvor jeg selv er ansat.

 

Børnehaveklasseleder Annette Munthe skriver:

 

Jeg har brugt skole-hjem-samtale-skabelonen to gange i børnehaveklassen. Den giver et godt overblik for børn og voksne.

Når A3 plakaten ligger på bordet er den med til at sikre, at vi når hele vejen rundt om barnet i løbet af samtalen.


Klar anbefaling herfra.

Plakaten er kommet for at blive til mine skole-hjem-samtaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vensomhedseffekten

 

 

Denne illustration er lavet i samarbejde med - og til Anne Søgaard, der har skrevet bogen "Vensomhed".

 

I denne beskriver hun begrebet "vensomhedeffekten", og hun efterspurgte en illustration til brug på sine sociale medier.

 

Det kom der denne lille tegning ud af, som er lavet med udgangspunkt fra den illustration, der er i hendes bog.